Referenser människor

Läkande artrosförband till knän hade spara Landstinget miljoner kronor i månaden. Care Fore Europa AB får de patienter som trots sprutor, tappningar, sjukgymnastik och starka smärtstillande tabletter ändå har ont. Detta gäller i första hand dem med artros i sina knän. De blir oftast helt smärtfria inom en vecka efter att använt Care Fores  knäförband. Det bästa hade varit att vända cirkeln. Att börja med ett förband från Care Fore. Sedan behövs kanske inga läkarbesök med  cortisonsprutor m m.


Gå inte och ha ont. Det finns hjälp att få. Kontakta Care Fore. 040-213144.

Vi får dagligen in samtal från personer som blivit hjälpta. Gå inte och ha ont. Våra elastiska AD-förband hjälper Dig. Fantastiska resultat vid värk i armbåge, knä, rygg,  nacke, vid huvudvärk  och för dem med carpaltunnelsyndrom.

Care Fores elastiska värkförband är lätta att sätta på. Några har kardborrebindning. Maskintvätt upp till 60 grader. 

Care Fores förband läker ut inflammationer och VÄRK. De som kommer till oss har provat allt från värmande förband, magneter, stöd och fått knät lindat. Tappats, fått cortisonsprutor och starka värktabletter. Äntligen hittade de Care Fore.

Tryckavlastande bäddmadrass i ultraljud är överlägsen för dem med olika smärtor i ryggen och för att förebygga uppkomst av liggsår. Materialet påskyndar läkning av sår. Den förebygger uppkomst av sår och rodnader. Ingen som ligger på madrassen får liggsår på ryggar, skinkor eller hälar. Den boende slipper att lida av sår. Samhället sparar stor pengar. Vad kostar inte vården för onödiga sår?

Världspatentet Pneumolastic har används i 30 år i Tyskland. Det unika är ultraljud i textilier, ribbning, tvättbarhet, elasticitet och hur lite materialet väger. Många har skrivit om tygets suveränitet. Professor Dr K.L. Schmidt, Professor Dr H Mathies, Professor Dr Truckenbrodt, Dr B Sandri, Dr C von Altenbruckum, Professor Dr Fricke, Dr E Hermann, Dr N Dettmar, Dr W Belart, Dr J Rippstein, Professor Dr J Mecheels m fl.

För den nyfikne läkaren. Här finns något att ta i. Hjälp dem med värk på ett smidigt sätt.

Man har provat olika förband och madrasser på våra sjukhus. Här beskriver de användning av dem:  Madrass: vid övervikt, smärtor i höfterna, pallativa avd, amputerat ben, rodnader på skinkorna. Andra förband vid huvudvärk, carpaltunnelsyndrom, vadförband till cancerpatient och rullstolsdyna. Personalen vill ha det. men läkarna bromsar trots att deras kollegor i Tyskland är helnöjda. 

Kenny Palm, förman på Schenker i Malmö: Jag har slutat att gå till sjukgymnasten. Jag har fått cortison i omgångar utan att bli bra. Nu är jag helt smärtfri sedan jag fick knäförbandet.

Peter Jeppsson. Jag har fått åka bil för att kunna spela golf i flera år. Nu går jag 18 hål utan värk. Hanna Kjellström. Mina fingrar domnade. Men inte nu längre sedan jag köpte ett Karpaltunnel-förband av Care Fore. Niklas Rosberg. Tack vare förbanden för knä- och tennisarm är jag nu smärtfri.

Ryggvärk av olika slag då finns det en bäddmadrass som gör susen.  När någon i familjen köpt en Care Fore bäddmadrass ringer många i släkten och beställer en..

Karpaltunnelförband i ultraljud tar bort värken på några dagar.

Tennisarm. Förband som läker ut smärtan och inflammationen på kort tid.

Nack-huvudvärksförband i ultraljud kan läka ut huvudvärk för gott.

Ryggsmärtor försvinner på den tryggavlastande bäddmadrassen i ultraljud.

Smärtstillande och läkande knäförband hjälper dem med artros.

Gå inte och ha ont. Våra elastiska förband hjälper Dig. Tag kontakt med oss.


.

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.